0
Cannabis glijmiddel

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Cobeco Bio - Bio Glijmiddel - 150ml

€ 15,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Cobeco Pharma

Cobeco Pharma is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de productie en distributie van cosmetica en voedingssupplementen voor de gezondheids- en schoonheidsindustrie. Het bedrijf is opgericht in 1995 en heeft sindsdien een sterke internationale reputatie opgebouwd.

Cobeco Pharma produceert een breed scala aan producten, waaronder afrodisiaca, glijmiddelen, massage-oliën, intieme verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde laboratoria en gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten om de kwaliteit van zijn producten te garanderen.

Cobeco Pharma is actief in meer dan 60 landen wereldwijd en heeft kantoren en distributiecentra in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Cobeco Pharma streeft naar duurzaamheid en werkt aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk door gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingen en productiemethoden.