0
Billy Boy - Länger lieben Condooms - 10 st.

€ 14,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Billy Boy

Billy Boy is een merk van condooms dat werd opgericht in Duitsland in 1990. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende en populaire condoommerken in Europa en heeft een breed assortiment aan condooms in verschillende maten en uitvoeringen.

De condooms van Billy Boy zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van small tot extra large, en hebben vaak unieke kenmerken zoals ribbels, nopjes of een speciale vorm. Naast gewone condooms biedt Billy Boy ook extra dunne condooms, condooms met extra glijmiddel en latexvrije condooms aan.

Billy Boy hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en alle condooms worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitvoerig getest op betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf heeft ook aandacht voor duurzaamheid en gebruikt bijvoorbeeld duurzame materialen en verpakkingen.

Naast condooms biedt Billy Boy ook andere producten aan op het gebied van seksuele gezondheid, zoals glijmiddel en massageolie. Het merk heeft als doel om seksueel plezier en veiligheid te bevorderen en een positieve houding ten opzichte van seksualiteit te stimuleren.