0
Beffy Liklapjes

€ 14,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Ormelle vrouwencondoom 5 stuks

€ 19,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Asha International

Asha International is een organisatie die zich richt op het verbeteren van de seksuele gezondheid en reproductieve rechten van mensen over de hele wereld, vooral in ontwikkelingslanden. De organisatie werd opgericht in 1988 en heeft sindsdien gewerkt aan het bevorderen van seksuele gezondheid en het verbeteren van de toegang tot seksuele gezondheidsdiensten voor kwetsbare bevolkingsgroepen.

Asha International werkt samen met verschillende organisaties en partners, waaronder regeringen, ngo's, gezondheidswerkers en lokale gemeenschappen, om de toegang tot essentiële gezondheidsdiensten en voorlichting over seksuele gezondheid te vergroten. De organisatie richt zich vooral op het bestrijden van hiv/aids en het bevorderen van gendergelijkheid en reproductieve rechten.

Asha International biedt ook trainingen en workshops aan gezondheidswerkers en maatschappelijke organisaties om hun kennis en vaardigheden op het gebied van seksuele gezondheid te verbeteren. Ze helpen bij het ontwikkelen en implementeren van beleid en programma's op het gebied van seksuele gezondheid en werken samen met regeringen en andere partners om de toegang tot essentiële gezondheidsdiensten te verbeteren.

De organisatie heeft haar hoofdkantoor in Mumbai, India, en heeft ook kantoren in verschillende andere landen, waaronder de Verenigde Staten. Asha International heeft een sterke focus op het bereiken van duurzame resultaten op het gebied van seksuele gezondheid en reproductieve rechten en heeft de afgelopen decennia veel successen geboekt in het verbeteren van de levens van mensen over de hele wereld.