0

Durex Gefuhlsecht Ultra - 8 stuks

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Durex heeft zijn nieuwe condoom, Durex Sensitive Ultra, gelanceerd met een nieuw ontwerp van de verpakking. Het condoom is nog dunner aan de punt dan zijn voorganger, wat een nog groter gevoel tijdens seksuele gemeenschap biedt. Met een nominale breedte van 54 mm en siliconen glijmiddel zorgen de condooms voor een comfortabele pasvorm en meer plezierige seksuele ervaringen. Bovendien hebben de condooms dankzij hun nieuwe formule met speciale ingrediƫnten een aangename geur.

Het is belangrijk om het juiste condoomformaat te gebruiken om altijd goed beschermd te zijn. Durex-condooms ondergaan vijf kwaliteitstests, zijn dermatologisch getest en worden 100% elektronisch getest. Het Durex-logo op de folie dient als gids om ervoor te zorgen dat het condoom altijd dezelfde vorm heeft en correct uit de folie kan worden verwijderd. Uiteindelijk streeft Durex ernaar om goede en voordelige seks te bevorderen en biedt daarvoor een hoogwaardig condoom.

Alternatieven die wij aanraden
-
+