0
Categorie├źn

Orgastische meditatie steeds populairder!

Orgastische meditatie steeds populairder!
Om seksleven te verbeteren en grotere orgasmes te krijgen betalen sommige vrouwen aan wildvreemden veel geld voor masturbatie. De trend is is al paar jaar bekend, maar de laatste tijd zijn groep-masturbaties populair geworden

Deze nieuwe trend heet ‘orgastische meditatie’. Deze meditatie is een les gegeven door experts. Meestal organiseren deze experts groepsmasturbatie-sessies. De lessen beloven dat de vrouwen een groter bewustzijn over hun seksleven krijgen, een verhoogd intiem contact in hun relaties zullen ervaren en hierdoor zullen ze uiteindelijk ook betere orgasmes krijgen.

Tijdens groepslessen gevingerd worden. 
Tijdens zo’n les doen de vrouwen hun broek en onderbroek uit en gaan zo met hun blote kont en hun benen open op de grond liggen. Een wildvreemde persoon zal zich dan naast een vrouw zitten in in de groep en haar clitoris ongeveer 15 minuten met glijmiddel en zijn vingers masturberen (we zijn benieuwd wat manlief hiervan denkt). Dit gebeurt dus allemaal in groep terwijl iedereen naar elkaar kijkt. Dit hele gebeuren wordt door de deelnemers een ‘nest’ genoemd.

Deze ‘meditatie’ wordt alsmaar populairder en vandaag de dag zouden er zo’n 10.000 mensen regelmatig meedoen aan zulke sessies. Een sessie kost wel tot wel ruim 190 euro. 

Hier onder een paar Youtube video's waarin ‘orgastische meditatie.’ wordt uitgelegd. 

Orgasme en orgastisch wat is het verschil?

 
 

Orgasmic Meditation - Step By Step Instructions

 
 

Orgasmic Meditation w/ Nicole Daedone 

 
Bekijk ook eens
Durex Play Massage Olie - 200 ML

€ 14,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis